English?

The Money Blog

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed. Mauris pellentesque eget lorem malesuada wisi nec, nullam mus. Mauris vel mauris. Orci fusce ipsum faucibus scelerisque.

Endelig har bloggen blitt til virkelighet.

Oct 27, 2023
Blogg om abstrakt kunst

Jeg har lenge hatt lyst til å starte en blogg, bare fordi jeg tror det er en fin måte å tømme hodet for det som har skjedd i løpet av uken og kanskje dele litt av min hverdag med deg som leser. Så endelig har bloggen blitt til virkelighet!

De fleste som kjenner meg via nett, kjenner meg som abstrakt kunstner og kursholder, men siden 2012 har jeg vært medeier og ansatt i et webdesign firma i Oslo. Jeg har vært webdeisgner siden 1999, men fra og med januar 2024 tar jeg steget og saster på kunst og kurs på heltid. Det er noe jeg ser frem til, men jeg skal også være den første til å innrømme at jeg er litt nervøs også. Rart med det å skulle plutselig være helt alene om å ta alle avgjørelser. Det kan bli noen morsomme firmafester fremover. 🤣 Fra spøk til alvor; jeg kjenner at dette er det rette valget, så jeg kjenner på mer spenning enn jeg gjør frykt. 

Dette fører med seg alle slags oppgaver og ideer, noe som gjør at jeg føler dagene ikke strekker til. Denne uken ble den siste modulen av Intutiv & spontan på nett sluppet. Det er mitt norske nettkurs som jeg holder en gang i året, så fremover blir det bare møter en gang i måneden i plassen for to ganger i uken. Det gjør at jeg får noe mer tid til å holde på med alle de andre jobbene. Nå blir det å konsentrere seg om å lage gode rutiner, finne en regnskapsfører som kan ta regnskapet mitt fra nyåret og å utvikle det engelske nettkurset ferdig.

Det har gått heller sakte med det kurset hittil, men den er planlagt å være ferdig, så jeg kan lansere i februar/mars. Så nå for tiden finner du meg ofte her med håndkle foran pc'en for å dempe lyden når jeg snakker i videoene mine. 

Gleder meg veldig til å dele mine oppturer og nedturer både med kunsten min og enkeltmannsforetaket mitt. En ting er jeg sikker på og det er at det ikke blir kjedelig!

Klokka er snart 21:30, og jeg kjenner at hodet mitt trenger hvile nå, men gleder meg allerede til neste fredag. 💗


THE PROSPERITY NEWSLETTER

Want Helpful Finance Tips Every Week?

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia.