English?

The Money Blog

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed. Mauris pellentesque eget lorem malesuada wisi nec, nullam mus. Mauris vel mauris. Orci fusce ipsum faucibus scelerisque.

En studiooppdatering og en påminnelse om utholdenhet

Jan 22, 2024
Bilde av Studio

Jeg håper de første ukene av 2024 har du inspirert deg, så du er omgitt av kreativitet! I desember begynte jeg å planlegge 2024, det skulle tross alt være en ny start med meg og kunst på fulltid. Det tre første månedene mine ble planlagt i detalj og jeg var så klar til å komme i gang. Helt til covid stakk innom kroppen min noen dager før nyttår, og tvang meg til tilbringe tiden min i sengen eller på sofaen foran TV-en. Jeg hadde tenkt på alt, bortsett fra det! 😏

Uansett, jeg har vært på bena igjen siden forrige mandag, og følte meg ganske så optimistisk selv etter en uke med null jobb gjort. Jeg hadde planlagt å bruke mandagen til å sette opp kameraene mine, teste alt for streaming, og så begynne å filme "Intuitiv & Spontan" på engelsk. Men 2024 hadde visst andre planer. Jeg hadde akkurat kjøpt 2 flotte nye kameraer og 2 adaptere, så jeg kunne filme i mye høyere kvalitet, men etter å ha filmet malekveld med mine fine norske elever på tirsdag kveld, skjønte jeg at noe var galt. Kvaliteten var dårligere enn før!

For å gjøre en lang historie kort, ble resten av uken et feilsøkingsmaraton, noe som gjorde at alle planer jeg hadde lagt fløy ut av vinduet. Fredag ettermiddag fant jeg endelig feilen som viste seg å være en defekt adapter. Så etter tre  dager, klarte jeg å fikse problemet og filmoppsettet mitt med 4 kameraer fungerte perfekt. Når fredag gled over i lørdag, så var studioet endelig ryddig klar for mandag morgen. Sømløst gikk jeg fra frustrasjon fra de tre dagene med kaos til løftet om en ny, kreativ uke.

 Mens jeg nå sitter her og skriver  helt nytt og uplanlagt nyhetsbrev til deg, var det en tanke som slo meg. Reisen gjennom livet, omtrent som malereisen, den tar deg ikke alltid til målet så raskt som du ønsker. Men hvis du holder ut, vil du til slutt komme deg i mål. Utholdenhet er avgjørende når vi maler, akkurat som det med alt annet du ønsker å oppnå i livet.. Måtte kunstreisen din være full av utfordringer og gleden i å utforske din egen kreativitet!

THE PROSPERITY NEWSLETTER

Want Helpful Finance Tips Every Week?

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia.