Meld deg på GRATIS

4 avgjørende grep som endrer kunsten din for alltid!

Bli med på en transformativ time hvor vi vi dykker ned i hjertet av abstrakt maleri og utforsker de fire avgjørende grepene som for alltid vil omdefinere måten du tilnærmer deg lerretet på, slik at du kan skape malerier du elsker!

Og selvfølgelig avslutter vi det hele med å male!

Klikk her og se malekvelden i opptak!
Tirsdag, 5. mars

Kl. 19:00 - Varighet: ca 1 time

Torsdag, 7. mars

Kl. 19:00 - Varighet: ca 1 time

Passer Ikke Tidspunktet?

Meld deg på og så vil du automatsisk motta link til opptak via epost.

I løpet av disse 60 minuttene skal vi snakke om...

1. det å forelske deg i prosessen din

2. det å være deg selv i alt du skaper

3. det å prioritere kunsten din 

4. den styrken som ligger i faglig kunnskap

 

Også skal vi selvfølgelig bruke tid på å male! 🖤

Klikk her og se malekvelden i opptak!

Hei, Jeg er Cathy Mevik

Etter en lang og kronglete malereise på hele 6 år, med utallige kurs og med 3 år på en prosessorientert skole, så skulle du tro at jeg hadde lært det som var å lære, men sånn var det ikke. 

Heldigvis er jeg lidenskapelig opptatt av å male, så å gi opp var aldri et alternativ for meg. Til slutt klarte jeg å finne ut hva de profesjonelle kunstnerene ikke deler med andre! Denne kunnskapen er selve grunnlaget som all kunst er bygd på enten den er abstrakt eller ikke.

Denne reisen snudde opp ned på hele min tilværelse og i dag er jeg selv profesjonell kunstner og kursinstruktør. Jeg selger jeg egne malerier mine både via gallerier og privat. I tillegg har jeg vært så heldig at jeg har funnet min lidenskap nummer to i å undervise kunst og er ansiktet bak nettkurset Intuitiv & Spontan. 

 

En berikende opplevelse.

Du er så herlig å fri når du maler. Inspirerende å se! 

Aina 

Koste meg veldig.

Takk! Jeg fikk det lille puffet jeg trengte for å komme i gang igjen. 

Stine Marie 

Vekk med perfeksjonisten!

Fra nå av skal jeg gå inn for å omfavne "feilene" mine.

Karianne 

Jeg har undervist over tusen studenter som sliter med å utrykke seg fritt på lerretet. 

De er redde, usikre og hengt opp i teknikker. De våger ikke å stole på at det de maler er bra nok og kaster bort masse tid på å ønske at de kunne male som andre de ser opp til.

De snakker seg selv ned og stiller seg selv det ene negative spørsmålet etter den andre. "Hvorfor får alle andre dette til?" «Hva om ingen liker det? "Hvorfor klarer jeg ikke å komme videre?" 

De føler seg rett og slett fortapt, fordi de ønsker å uttrykke seg og skape unik og ærlig kunst, men vet ikke hvor de skal begynne.

Det fine er at i løpet av denne livesendingen, vil du få en forstålse av hva som må til for å skape autentiske abstrakte malerier. Med den kunnskapen i hånd, vil du forstå hva som eventuelt mangler i din maleprakis. Gi deg selv mulighetem til å ta grep så du kan male med mer glede og mindre frustrasjon. Jeg vet alt dette så altfor godt fordi jeg har vært der selv!

Dette er for alle uansett nivå. Alle fra nybegynnere til erfarne kunstnere kan ha nytte av denne gratis malekvelden.

Det er helt gratis å delta og du bestemmer selv om du ønsker å bli med å male med meg mens sendingen pågår. Jeg sender deg en link med liste over materiell etter du har meldt deg på. 

Vi holder på i ca 1 time tilsammen.