Intensjon

Kunstnerisk visjon

 Cathy Mevik, f. 1965
Arbeidet mitt er sterkt påvirket av min barndom og hvordan tidlige opplevelser har formet meg. Når jeg maler kan jeg uttrykke følelsene mine fritt, og for å oppleve de gjennom prosessen min.  Følelser gjør oss i stand til å omfavne livet med ærlighet, sårbarhet og kreativitet. Følelser gir oss liv og legger farger og tekstur til opplevelsene våre, enten de er gode eller dårlige.


For meg er kunst det visuelle språket for følelser. Når jeg maler kan jeg være ærlig, modig, sårbar og personlig. Jeg slipper tak i perfeksjonisme og i min verden av kunst, blir “feil” omfavnet og sett på som viktige elementer som tilfører interesse til maleriene mine. 


Prosessen min starter spontant og utvikler seg intuitivt, men sklir etter hvert over i en mer bevisst fase hvor jeg jobber med å skape balanse og enhet. Jeg jobber med med akrylmaling, ofte sammen med kull, pasteller og vannløslige medier. Utfordringer og egenutvikling er begge viktige elementer som er med på å drive kunsten min fremover.

Intensjonen min er å bygge et forhold mellom mitt følelsesliv og kunsten min og så jeg kan skape et ærlig uttrykk på lerretet. Maleriene mine er et uttrykk for hvem jeg er og stemningen jeg var i da de ble malt. Mitt aller største ønske er å skape et følelsesmessig bånd mellom betrakteren og maleriene mine.

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.