Intuitiv & Spontan - et online malekurs for abstrakt kunst

Lær i ditt eget tempo!

Start når du vil, ingen grunn til å vente!

 

Hva om du kunne skape unik abstrakt kunst og bli den kunstneren du drømmer om å være?

I løpet av de  6-ukene dette online kurset varer vil du lære å male fritt og hvordan du kan kombinere den friheten med viktig kunnskapen som trenges for å skape unik, ærlig og autentisk abstrakt kunst. Kunnskapen du opparbeider deg i løpet av kurset kan implementeres på alle typer kunst, uansett om du maler abstrakt eller figurativt. Kurset passer for alle uansett om du er nybegynner, litt øvet, ikke malt på en stund og trenger å få full oversikt over den faglige siden. Det eneste som skal til for å få gode resultater er at du er villig til å følge kurset og bruke tid å male 2-3 timer i uken. I tillegg får du også innspill til hvordan du kan få mer kreativitet inn i hverdagen om vil hjelpe deg å nå målene dine enda fortere. 

Jeg heter Cathy Mevik og etter et helt liv uten å kjenne etter på egne behov og følelser begynte jeg å male. Det eneste jeg visste helt sikkert om meg selv, var at jeg var kreativ. Raskt forstod jeg at jeg kunne uttrykke meg fritt gjennom kunst. Det var så befriende at det ble min store lidenskap over natten. Endelig omfavnet jeg "feilene mine" og kastet perfeksjonismen på dør.

Utstyrt med kunnskap fra en 3-årig kunstutdannelse, utallige kurs og timer med egenlæring, ble det å lære bort hvordan du kan kombinere intuitivitet med kunnskap for å skape nydeig kunst min lidenskap nummer to. Å male uten noen form for kunnskap er som å komponere musikk uten å forstå noter. Du får det kanskje bra til noen ganger, men du overlater resultatet til tilfeldighetene. 

Gjennom de 6 ukene Intuitiv & Spontan varer lover jeg deg å lære alt jeg brukte 6 år på å lære!

Stol på deg selv!

TA FØRSTE STEGET

Start i dag

Med teknikker alene blir resultatet av dine malerier overlatt til tilfeldighet. Ved hjelp av fargelære, kjerneprinsippene og kunstens viktige retningslinjer lærer du hvordan du kan skape velykket kunst på en regelmessig basis!

Se for deg det å male uten frustrasjon og med selvsikkerhet, fordi du har verktøy å bruke når du står fast. Det alene verdt prisen på hele kurset, er ofte noe jeg hører fra tidligere studenter.

Som instruktør ønsker jeg å hjelpe alle som tar kunsten sin seriøst, men som føler de står fast, gå fra frustrerte, usikre, og demotiverte til kunnskapsrike, fokuserte, motiverte kunstnere med en klar plan for å finne sin egen stemme, så de kan male fritt og modig med selvtillit, glede og ekspertise.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
stock-full-hd-10
about-us-01
testimonial-avata-02

Du er faglig dyktig, du maler fantastiske bilder selv og du deler raust av din kunnskap og personlige erfaringer. Du oppmuntrer og du har humor. Jeg er imponert over at du får til alt dette på et onlinekurs.

Kjør på! Ta kurset. Du blir garantert superfornøyd!

Åsne Oma
/ Intuitiv & Spontan - Vår 22
testimonial-avata-02

Likte også godt fargeblandingene som du viste som ga veldig fine harmoniske bilder. Dette var farger jeg ikke ville tenkt på selv, eller ha blandet sammen. Ellers vil jeg fremheve malevideoene der du demonstrerer hvordan du maler et bilde fra A-Å som veldig gode. Liker at du forklarer hvordan du tenker og vurderer underveis i prosessen.

Anne Lervik
/ Intuitiv & Spontan - Vår 22
testimonial-avata-02

De fleste kursholdere viser bare hvordan de selv maler men kan ikke si noe om hvorfor de maler som de gjør. Cathy Mevik vet hva hun holder på med og er i stand til å overføre mye grunnleggende malekunnskap til sine elever. Veldig glad for at jeg meldte meg på. Og ser mer enn gjerne en modul flere ganger. Takk til Cathy for et innholdsrikt kurs!

Hildegunn Sivertsen
/ Intuitiv & Spontan - Vår 22
testimonial-avata-02

Jeg er en av de heldige som har fått oppleve kurs med deg både live og på nett. Jeg er så imponert. Ønsker først og fremt å skryte av alle de flotte malevideoene dine Cathy! Du er en dyktig instruktør. I samtlige videoer forklarer du akkurat hva du gjør og hvorfor. Jeg setter stor pris på din lærestil og måten du utfordrer meg på. Jeg kjøpte kurset fordi jeg visste at du var dyktig. Du leverer på nett også!

Stine Langmoen
/ Intuitiv & Spontan - Vår 22
 • Er lei av å sitte fast i prosessen.
 • Ønsker å lære om farger og ikke minst hvordan bruke de. 
 • Ønsker å forstå hvordan fargehjulet fungerer.
 • Ønsker å lære hvordan du kan sette sammen din egen palett.
 • Ønsker å lære å bygge opp et abstrakt maleri.
 • Ønsker å lære mer om komposisjon enn det gyldne snitt. 
 • Ønsker å skape spenning, balanse og helthet i maleriene dine. 
 • Elsker å uttrykke deg gjennom abstrakt kunst. 
 • Vil lære hvordan du kan skape vakre, balanserte og harmoniske malerier. 
 • Ønsker å male autentiske malerier som rører andre langt inn i sjelen. 
 • Ønsker å lære hvordan du kan ferdigstille maleriene dine med letthet.
 • Ønsker å male fritt og glemme perfeksjonisten.
 • Vil lære hemmelighetene til en profesjonell kunstner
 • Vil lære i ditt eget tempo.
 • Ønsker mulighet for veiledning og konkrete tilbakemeldinger på eget arbeid.
 • Ønsker å gi slipp på frustrasjonen du opplever når du maler. 
 • Ønsker å lære hvordan du kan videreutvikle deg som kunstner.
 • Ønsker å jobbe kreativitet og være en del av et kreativt fellesskap hvor vi heier på hverandre.
 • Er villig til å øve og bruke tid på å male. (du blir ikke god uten å øve!)

Bli kjent med kunstneren i deg!

Det er først når du kjenner deg selv og vet hva det er som inspirerer deg at du virkelig kan skape unik kunst som du er stolt av. Det er først da du kan begynne reisen med å finne din egen stemme. I denne modulen lærer du hvordan du kan omfavne din egen kunst og bli den unike kunstneren du er ment å være. Vi jobber oss gjennom ditt hvorfor, hva og hvordan og ser nærmere på hvordan du kan få malepraksisen inn i hverdagen.

En verden full av farger

Farger er en av de viktigste elementene i kunst og en utømmelig kilde å utforske. Farger alene kan løfte kunsten din fra midt på treet til fantastisk. I denne modulen skal vi bli bedre kjent med farger som hjelpemiddel. Vi skal ikke bare lære om hvilken farger passer sammen, vi skal gå mye lenger enn det og lære hvordan du skal bruke fargene når du maler. I denne modulen maler vi også et maleri basert på noe av det vi har lært. 

Kunnskapen bak komposisjon

Ved å lære mer om kunstens  to viktigste hjelpemidler vil den som er villig til å øve, gå fra å skape malerier som blir bra ved tilfeldighet til å målrettet skape fengende malerier som holder betrakteren fasinert og engasjert. I tillegg til å hjelpe deg med din egen kunst vil disse hjelpemidlene hjelpe deg med å tolke andres kunst!  I denne modulen lærer vi å smelte sammen kunnskap og intuitivitet så disse jobber på lag. Et maleri blir det denne uken også. 

Vi bryter reglene med familiefarger

"Lær reglene som en proff, så du kan bryte de som en kunstner!  I denne modulen viiser jeg deg hvordan du ved hjelp av familiefarger kan bruke hvilken som helst fargepalett uten å bekymre deg om fargene går i utgangspunktet h;rer sammen eller ikke. Vi skal selvfølgelig male denne uken også, og samtidig øve mer på hjelpemidlene vi bruker i komposisjon. 

Øvelse gjør deg mye bedre

Denne uken blir det å repetere det vi har lært og kombinere kunnskapen med frihet. Når vi har fått så mye kunnskap å bruke så krever det øvelse for at kunnskapen skal sitte. Denne uken blir det derfor full fokus på å skalpe herlig abstrakt kunst. 

Ikke alle lerret er blanke

Denne uken tar jeg frem et av mine uferdige malerier og viser deg hvordan jeg jobber når jeg skal prøve å ferdigstille et bilde. Du får se akkurat hvordan jeg jobber når kamera ikke er på. Det er nemlig sånn at  de fleste lerret jeg maler på er langt fra blanke. 

Mitt garanti til deg:

Jeg garanterer at du får en en kunnskapsrik, engasjert inspirerende instruktør som heier på deg gjennom hele kurset. Du får profesjonell veiledning og konstruktive tilbakemeldinger på eget arbeid gjennom hele kurset. Jeg garanterer at jeg deler av hele min kunnskap så du ikke behøver å lure på noe i løpet av kurset. Jeg gir deg tydelige tilbakemeldinger under zoom møtene, slik at du vet nøyaktig hva du skal øve deg på mellom møtene våre. 

Ja, dette må jeg bare være med på!

Følg drømmen din i dag!
Start når du vil!

Kr 4990,-

Jeg er med!

Ta ditt neste steg i dag!
Delbetaling over 2 måneder

Kr 2750,-

Jeg er med!

Ta ditt neste steg i dag!
Delbetaling over 3 måneder

Kr 1850,-

Jeg er med!

Ta ditt neste steg i dag!
Delbetaling over 6 måneder

Kr 950,-

Jeg er med!

FULL ANGRERETT!

7 dagers penger tilbake-garanti!

Jeg har laget et kurs hvor jeg deler alt som skal til for at du skal bli den kunstneren du drømmer om å bli. Jeg håper derfor at kurset vil treffe deg. Men om det motsatte skulle være tilfelle, får du en 7 dagers penger-tilbake-garanti. Hvis kurset ikke svarer til forventningene dine innen 7 dager, får du hele beløpet tilbake. Ingen grunn kreves!

© 2022 - Cathy Mevik

Kurset er dessverre stengt!

Ønsker du å stå på ventelisten, kan du gjerne legge inn e-postadressen din.  Du vil i så fall bli kontaktet så snart kurset er åpent for registrering igjen. .

NB! Når du blir satt på ventelisten vil du automatisk motta nyhetsbrev fra meg fra tid til annen. Du kan når som helst melde deg av denne ved å trykke på "Unsubscribe" linken i e-postene du mottar fra meg.