Ditt personvern:

PERSONVERERKLÆRING

Informasjon om personopplysninger som blir behandlet hos www.cathymevik.no

Ansvarlig for behandling av personopplysninger på cathymevik.no er Cathy Mevik og kan kontaktes på e-post: [email protected].

 E-postliste

På nettsiden vår vil du finne ulike innmeldingsskjemaer. hvor du kan registrere deg for å få tilsendt f.eks et pdf dokument eller tilgang til en video. Du blir da bedt om å registrere navn og e-post adresse. Det vil stå klart og tydelig hva vi kommer til å sende deg. Om du f.eks melder deg på en liste for gratis video, så vil det stå hva du vil motta fra oss for at du deler dine opplysninger. Vi bruker Kajabi sin tjeneste for utsendelse av denne type e-postutsendelser, og du vil har mulighet til å melde deg av lister du står på ved å klikke på  «meld deg av» linken i e-posten du mottar fra meg.

Gratis tjenester

Om du registrerer deg for å motta en gratis tjeneste på www.cathymevik.no, så vil navnet du registrerer deg med, samt e-postadressen din lagres.  Utsendelse av e-post er et ledd i oppfølgingen av deg som deltaker på kurset, men du kan selv melde deg av e-post listen ved å bruke «meld deg av» linken i e-post du får tilsendt.

Kurs du kjøper fra cathymevik.no

Når du kjøper et kurs på cathymevik.no ber vi deg om å registrere navn og e-post adresse. E-postadressen din vil være ditt brukernavn som du bruker for å kunne logge deg inn på kurs du har kjøpt tilgang til.

Alle kjøp går via Stripe Payments Europe, Ltd., 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin.

Hvor kan du se data cathymevik.no har lagret på deg?

Du kan se alle data som er lagret på deg på «Min konto» siden. Der kan du også endre  medlemskapet ditt eller avslutte kundeforholdet ditt til cathymevik.no. Vi gjør oppmerksom på at det å avslutte kundeforholdet gjør at du mister tilgang til alle nettkurs som du som deltaker i utgangspunktet har kjøpt tilgang til i ett år.

Kommentarer på bloggen

Når du skriver en kommentar på en av bloggene på cathymevik.no må du legge inn navn og e-postadresse (påkrevd) og eventuelt nettstedsadresse. Kun navn og eventuelt link til nettsted vises etter godkjenning av kommentaren. E-post adresse og ip-adresse er kun synlig for administrator av siden. Du kan be om å få slettet eller anonymisert alle kommentarer du har lagt inn ved å kontakte oss på e-post: [email protected].

Sletting av data

Som tidligere nevnt, så kan du når som helst melde deg av e-postlister du står på. Har du kjøpt kurs hos cathymevik.no, så har du også rett til å få slettet alle data vi har lagret på deg på nettsiden. Men det betyr også at vi ikke lenger har mulighet til å levere den tjenesten du har kjøpt lenger, da det ikke vil være mulig å logge inn på våre kurssider uten e-postadresse og passord.

Mer om GDPR loven(Personvern i EU/EØS) kan du lese om her: https://www.eugdpr.org/